Heeej kära ni. Jösses, detta inlägg skulle publicerats igår men jag glömde helt bort det. Vi spelade in ett väldigt känslosamt poddavsnitt igår och jag var ganska dränerad på energi när frampå efter middagen så här kommer det iaf :) Och förresten, missa inte poddavsnittet imorgon. Det blir verkligen grymt bra! Sååå ni undrade om de magiska lakritstryfflarna jag bakade igår. Grundrecept kommer från Agnes fantastiska bok Comfort Food ( Klick) men jag har gjort om receptet lite då det fanns några ingredienser i grundreceptet som inte riktigt faller mig i smaken. Så här kommer det 😍 Lakritstryfflar 14 urkärnade, färska dadlar 2 msk jordnötssmör 2 1/2 msk bryggkaffe 3 msk kakao 1 tsk lakritspulver 1 tsk vaniljpulver 1/2 tsk havssalt Kakao och Lakritspulver att rulla i Gör såhär: Mixa samtliga ingredienser till en krämig och glansig smet. Rulla smeten till bollar i önskad storlek och rulla sedan i en blandning av kakao och lakrits på ett fat. Låt stå i kylen i ungefär en timme. Tror detta är ett fantastiskt grundrecept på tryfflar. Nästa gång ska jag testa att ha i endast vaniljpulver för vaniljtryfflar och även en variant av Kolatryfflar och kanske pepparmint 😍